Pizsiparty- éjszakai gyermekfelügyelet indul Zuglóban

Pizsiparty gyerekeknek, éjszakai felügyelet - hamarosan!

Két gyermekes anyukaként és nagy, szintén gyermekes baráti társasággal magam mellett, évek óta érlelődött bennem a pizsiparty szolgáltatás elindítása itt Budapesten is.  Sajnos a Covid közbeszólt, de idén márciusban a családi napközink megnyitásával az is egyértelmű lett, hogy tökéletes helyszínül fog szolgálni a pizsiparty-s éjszakai gyermekfelügyelethez.

 

Amikor összeállt a csapat a pizsipartyhoz

Amikor a kiváló szakemberekből álló csapat is összeállt, nem maradt más hátra, mint hogy minél több szülőhöz eljuttassuk az éjszakai gyermekfelügyeletünk, a pizsiparty gyerekeknek szolgáltatásunk hírét.

Persze azért érkeztek időzítést furcsálló kommentek facebook oldalunkon … tényleg most kell hirdetni a pizsipartyt?

 Bennem az tartja a lelket, hogy a társasági életünket csak ideiglenesen függesztettük fel és hiszem, hogy más is így gondolja. Ha helyre áll a világ rendje, mi szülők és a gyerekek is a lehető legtöbb időt szeretnénk a baratáinkkal, ismerősökkel tölteni! Így igen, most hirdetjük, hogy mindenkiben tartsuk lelket. 

Mi más adhatna reményt a szülőknek, mint az, hogy látják a bezártságnak egyszer vége lesz, hamarosan kimozdulhatnak, elmehetnek együtt megvacsorázni, találkozhatnak a barátokkal, vagy csak simán otthon maradnak és élvezik egymás társaságát, miközben a gyermekük éjszakai felügyeletét szakemberre bízták egy kifejezetten gyerekeknek kialakított helyszínen, hasonló korosztályú gyerekekkel, barátokkal, a pizsiparty keretein belül.

Mi hisszük, hogy már csak hetek kérdése és elindulhat az esti gyerekprogram: mókázunk, párnacsatázunk, diavetítős mozi estet tartunk, kreatívkodunk, beöltözőset játszunk, táncolunk… egyszóval pizsipartyzunk. Egészen másnap délelőttig mi vigyázunk a gyerekekre, igy a szülők is frissen és kipihenten érkezhetnek. Szakembereink kisgyermeknevelők, pedagógusok, akik kifejezetten élménypedagógiai eszközökkel várják a gyerekeket a jókedv és szerető, biztonságos közeg mellett.

Péntek és szombat este várjuk a gyerekeket a pizsipartyra, amelyre itt az oldalon tudtok regisztrálni

Nemsokára indulhat a pizsiparty!

Nemsokára indulhat a móka! Vekerdy szavaival búcsúzva kívánok mindenkinek kitartást:

“Tudjuk, hogy a gyerekek kiszívják a vérünket, rágják a húsunkat… Időként kell, hogy anya is szabadon lélegezzen, elmenjen a férjével vacsorázni, moziba, hogy aztán a gyerek újra egy pihentebb, rághatóbb anyát kapjon vissza.”

Ne feledjétek, a boldog, kiegyensúlyozott család titka éppúgy a gyermekek, mint a szülők kiegyensúlyozott életétől függ!

Gyertek, iratkozzatok fel a hírlevelünkre, hogy minél előbb értesülhessetek pizsipartys alkalmainkról!

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Címünk:

1147 Budapest Gyarmat utca 74.B

Telefon:

06 30 979 51 10

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük