MUNKATÁRSAINK

Stork Andrea

Hepehupa Családi Napközi és a Pizsiparty vezetője

Két gyermekes anyukaként tudom, hogy mennyire fontos a szülők kikapcsolódása, az „énidő”, és bizony sokszor ezt nehéz megvalósítani: távol vannak a nagyszülők, elfoglaltak, szívességet kell kérnünk másoktól, túl bonyolult megszervezni stb.stb.

A pizsiparty szolgáltatásunkkal a szervezés terhének átvételét és a szabadidő rugalmas alakítását szeretnénk adni a szülőknek, miközben biztosak lehetnek abban, hogy a gyermek is tökéletesen, biztonságos környezetben érzi magát.

Steinglauber Annamária

Kisgyermeknevelő

Steinglauber Annamáriának (Ancsának) hívnak. Segédápolóként végeztem, jelenleg kisgyermeknevelőként folytatom tanulmányaimat. Régóta táncolok, és 2 éve már gyerekeket és tinédzsereket oktatok.

Nagyon szeretek gyerekekkel dolgozni, és figyelni játék és alkotó tevékenység közben, hogy napról napra mennyit fejlődnek. Fontosnak tartom, hogy játszva tanuljanak, és terelgetve őket fedezzék fel kis világukat.

Farkas Eszter

Magyar-pedagógia szakos tanár, fejlesztőpedagógus

Farkas Eszter vagyok, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen diplomáztam magyar-pedagógia tanári szakon, kiegészítő képzésként pedig elvégeztem az ELTE-n a fejlesztőpedagógiát. Jelenleg egy szigetszentmiklósi általános iskolában tanítok immár 7. éve.  Életemben fontos szerepet tölt be a zene, zenész családban születtem, hegedülni tanultam, amin a mai napig is szívesen játszom.

Tanulmányaim során formálódó pedagógiai látásmódomban nagy szerepet játszott a Bátor Táborban önkéntesként szerzett tapasztalatom és a Fóti Gyermekvárosban tett látogatásom, mely során olyan példamutató pedagógusokkal, nevelőkkel találkozhattam, akik követendő utat mutattak számomra gyermek-centrikus, fejlesztő munkájukkal. Hiszek abban, hogy megfelelő, személyre szabott metódusok segítségével minden gyermek ki tudja bontakoztatni a benne rejlő tehetséget.

Kovács Szonja

pedagógus, szomatopedagógus

2022 nyarán végzek az ELTE gyógypedagógia karán szomatopedagógia és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányokon.

Tanulmányaimból kifolyólag rendkívül fontosnak tartom, hogy minden gyermek a képességeihez, erősségeihez és érdeklődési köréhez illeszkedő fejlesztésben vehessen részt, illetve személyiségéhez, igényeihez illeszkedő támogató, bátorító nevelést kapjon. A pizsiparty rendezvényen is ezt a szemléletet követem.